Briljanten bruidspaar Brandse-Houtbraken verrast door locoburgemeester

Zevenhuizen– Ter ere van hun 65-jarig huwelijksjubileum verraste locoburgemeester Wybe Zijlstra op 25 juli het echtpaar Brandse-Houtbraken met een bezoek. Namens het gemeentebestuur bracht hij felicitaties over aan het bruidspaar. Het bezoek was op initiatief van dochter Esther die de gemeente vroeg haar ouders met een bezoek te verrassen.

Kastanjeboom als getuige
Zichtbaar verrast nam mevrouw Brandse bonbons in ontvangst en mijnheer Brandse pakte een mooi fotoboek over Zuidplas uit. In de tuin ging het echtpaar met de locoburgemeester op de foto. Een metershoge kastanjeboom die al bijna het hele getrouwde leven van dit echtpaar de tuin siert, was hier getuige van.

Op de tribunes van Sparta
Als jonge inwoners van de wijken Spangen en Delfshaven ontmoetten de heer Brandse en mevrouw Houtbraken elkaar op de tribunes van Sparta. Na hun trouwen, kwamen ze 62 jaar geleden in de Rozenstraat in Zevenhuizen wonen. En het bijzondere is, daar wonen ze nu nog steeds.

Fijn wonen in Zevenhuizen
Het leven in Zevenhuizen werd uitgebreid besproken en de conclusie was dat het hier enorm fijn wonen is. En ook al is het bruidspaar op leeftijd, ze vierden dit huwelijksjubileum met hun kleinkinderen die in Amerika wonen. We wensen het echtpaar toe dat ze nog lang in de Rozenstraat blijven wonen. Met de goede zorg van dochter Esther gaat dat vast lukken. Zij woont met haar man in de mantelzorgwoning in de achtertuin en helpt haar ouders waar het nodig is.

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.